duminică, 17 martie 2013

Mici parerii despre produsele castigate pe blogul BeautyBarometer

Buna de curand am castigat pe blogul beautybarometer.com o varietate maricica de miniaturi si esantioane.Vreau sa ii multumesc inca odata pentru sansa pe care mi-a oferit-o de a testa aceste produse!
 Si cu aceasta ocaziie vreau sa va impartasesc si voua mici parerii despre produsele pe acre le-am folosit din acest premiu minunat.
FIXATIV NIVEA

Desi il folosesc de 2 zile imi place foarte mult,ofera volum parului nu il incarca ca celelate,il lasa stralucitor,fixarea ultra puternica pe tot parcursul zilei si foarte matasos.

PLASTURI PUNCTE NEGRE PENTRU NAS DE LA PORE STRIPS

Este pentru prima oara cand folosesc astfel de plasturii pentru nas si diferenta se vede lasa porii din jurul nasului mai putin vizibili,curati,nasul ramane catifelat rezultatul chiar se vede.

NIVEA VISAGE Q 10

Despre produsele nivea numai de bine pot sa spun sunt foarte multumita de produsele lor si chiar le iubesc.Am primit 2 cutiute de creme una de zi si una de noapte.
_Cea de zi vreau sa spun ca pur si simplu o ador.Are un miros minunat,lasa fata catifelata,se absoarbe foarte repede in piele.
_Cea de noapte hidrateaza foarte bine,regenereaza ofera un aspect proaspat catifelat,se absoarbe rapid in piele.

FOND DE TEN MAX FACTOR

Hhhhmmmmm vreau sa ii multumesc pentru monstra pe care mi-a oferit-o.Pot spune ca il iubesc este foarte bun si chiar se potriveste tipului meu de ten.Acopera foarte bine,nu incarca fata,tenul arata superb pe tot parcursul zilei.

VICHY NORMADERM

Aceast crema minune pe care eu asa o numesc am mai folosit-o si imi place foarte mult.Are o textura cremoasa,un miros foarte placut,lasa tenul foarte fin.
Acestea au fost micile mele parerii desigur nu despre toate produsele pentru ca nu am avut timpul necesar sa le incerc.

4 comentarii: