luni, 17 iunie 2013

Review Crest 3D WHITE Whitestrips Vivid

Buna astazi vreau sa va vorbesc despre albirea dintiilor,un procedeu care a devenit foarte usor de folosit si de acasa nu numai la stomatolog.
Am apelat la Crest 3D White Whitestrips Vivid si va spun din propria experienta ca este foarte eficace.Nu am vrut sa apelez la dentist in aceasta problema,deoarece sunt dispusa la sensibilitate dentara insa acesti plasturi si-au facut efectul de la prima folosire si sunt foarte multumita.
Ce sunt plasturii Crest Whitestrps Vivid?
Sunt benzi pentru albirea dintilor care se pot folosi de acasa si nu pun in pericol smaltul,va albi dinti doar in 5 zile de la folosirea lor,iar rezultatele finale dupa 10 zile.
Eu am primit plasturii Crest spre testare vin ambalati individual in pliculete 10 la numar si continutul unui plic este de 2 buc 1 pentru partea de sus care este mai lung,2pentru partea de jos care este mai scurt.
Aplicarea lor este foarte usoara se dezlipesc palsturii de suportul de plastic si se aplica cu partea cu gel a plasturiilor pe dinti.



























Pentru rezultate mai bune nu va spalati pe dinti inainte.Plasturii se pot purta timp de 30 de minute,o data pe zi.Daca gelul ramane pe dinti periati.
Efectul lor este foarte bun si de durata pana la 18 luni.Pretul lor este de 149 lei-20 de benzii si se pot achizitiona dupa site-ul albirea-dintilor.com .















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu